Бальзам - кондиціонер з маслом горіха макадамії

ТМ "Примафлора"
В наявності


265 грн.
Опис

Склад:  ізопропілпальмітат, гідролізат протеїнів шовку, диметикон, циклометикон, цетилстеариловий спирт, гліцерин, пантенол, ромашки екстракт, магнолії екстракт, гамамелісу екстракт, цикорій екстракт, лопуха екстракт, мальви екстракт, токоферолу ацетат, масло насіння кунжуту, масло горіха макадамі, масло зародків пшениці, полікватерніум, пропіленгліколь.

Основна дія бальзаму-кондиціонера  - відновлення пошкодженої структури волосся, а також їх захист від несприятливих факторів навколишнього середовища. Від чого залежить гладкість і блиск волосся? Від того, в якому стані знаходяться всі елементи його структури: кутикула, кора і серцевина. Різні негативні впливи, такі як фарбування, сонце і жорстка вода, буквально руйнують структуру волосся, розкриваючи кутикулу і вимиваючи з глибини волоса корисні речовини і вологу. Саме кондиціонер здатний пригладити кератіновие лусочки волосся і зберегти харчування і вологу всередині. 

Незважаючи на величезну кількість різних видів готових кондиціонерів, багато хто з нас віддають перевагу натуральним складам. Завдяки гідролізату протеїнів шовку, рослинних екстрактів і масел зародків пшениці і горіха макадамії волосся насичуються мікроелементами, набуваючи свіжий природний блиск, гладкість і шовковистість, полегшується розчісування і укладання. Масла макадамії, насіння кунжуту і зародків пшениці - справжній цілюще джерело визнаний кращим дієвим засобом в боротьбі з сухістю і ламкістю волосся. Ефективність масел обумовлена ​​здатністю проникати в волосяні цибулини і посилювати потік крові до них, насичувати клітини киснем, відновлювати пошкодження на більш глибоких рівнях, таким чином вирівнюючи структуру волоса. Гідролізат протеїнів шовку захищає від пошкоджень, утримуючи вологу, запобігає появі посічених кінчиків, ламкість і ослаблення волосся.

Кремова густої консистенції і легкий приємний аромат роблять бальзам-кондиціонер економічним і приємним у використанні.

Кондиціонер нанести на чисте вологе волосся, розподілити по всій довжині, не завдаючи на корінь, залишити на 3 - 5 хвилин, потім змити теплою водою.

ОПИС АКТИВНИХ КОМПОНЕНТІВ: 

Протеїни шовку  - це легкі білки, з яких складаються шовкові нитки. На сьогоднішній день, протеїни шовку можна зустріти в самих різних косметичних продуктах. Вони вважаються одними з найважливіших косметичних інгредієнтів. Ще за старих часів японські гейші під час купання полірували своє тіло смужками шовку, використовуючи його як м'який пілінг і домагаючись атласного якості шкіри, але масове виробництво косметичних засобів з використанням шовку стало можливим тільки завдяки хімічній обробці. Шовк розчиняється ні у воді, ні в маслі, а значить, не може вбиратися в шкіру. А хімічно оброблений - гідролізований шовк або протеїн шовку відмінно абсорбується волоссям або шкірою людини.

Протеїни шовку отримують з подрібненого шовкового волокна, шовку-сирцю, кокона шовковичного шовкопряда (Bombyx mori), за допомогою гідролізу.

Гідролізат протеїнів шовку за своїм хімічним складом надзвичайно нагадує протеїни, що містяться в шкірі та волоссі. Крім цього він забезпечений електростатичним зарядом, протилежним заряду шкіри і волосся, через що косметичний засіб, що має в своєму складі шовковий протеїн, сильно прилипає до поверхні. Гідролізат протеїнів шовку відрізняється великим діапазоном молекулярних мас, починаючи з вільних амінокислот і закінчуючи полипептидами з більш довгим ланцюгом. Це дозволяє йому поєднувати зволожуючі і плівкоутворювальні властивості.

У засобах по догляду за волоссям гідролізат протеїнів шовку забезпечує:

  1. Інтенсивне регенірірованіе слабких / пошкодженого волосся.
  2. Збільшує утримання вологи на поверхні волосся.
  3. Надає еластичність, здоровий вигляд, м'якість і шовковистий блиск.
  4. Покращує здатність волосся до укладання, попереджає електризацію
  5. волосся, полегшує розчісування.
  6. Глибокий кондиціонуючий ефект (завдяки амінокислотам з більш низькою молекулярною масою, які здатні проникати всередину як пошкоджених, так і непошкоджених волосся або всередину епідермісу, збільшуючи таким чином і зміцнюючи одночасно ефект глибокого зволоження).

Екстракт ромашки  має ряд корисних якостей і складових елементів:

  • зволожує і пом'якшує шкіру і волосся;
  • знижує прояви лупи;
  • джерело вітамінів, ефірних масел, мінералів;
  • прискорює ріст волосся;
  • зміцнює волосяні цибулини і знижує ознаки випадіння волосся;
  • гіпоалергенний і підходить всім типам шкіри і волосся.

Екстракт магнолії  здавна використовують як надійний засіб від облисіння. Ефірна олія магнолії, так само як настойки і відвари листя і квітів цього дерева, стимулюють ріст волосся, інтенсивно живлять шкіру голови, зміцнюють слабкі волосся і відновлюють структуру пошкодженого. Також екстракт магнолії чудово захищає волосся і шкіру від негативного впливу ультрафіолетових променів. Більш того, цей чудодійний екстракт здатний знизити вже заподіяну ультрафіолетом шкоду. Також екстракт магнолії уповільнює руйнування колагену і еластанових волокон, тим самим перешкоджаючи передчасному старінню.

Екстракт гамамелісу . Виявляється, цей «зимовий квітка» володіє величезною кількістю корисних властивостей і не дарма він входить до складу великої кількості косметичних засобів і навіть лікарських препаратів!

Дивовижна здатність цього чагарнику в тому, що він цвіте взимку, припадаючи красивими яскравими павукоподібними квітами і при цьому, одночасно з цвітінням, він починає плодоносіть.Отсюда і його назва «Hamamelies» - Hama (одночасний) і miles (плоди) .Але, це ще не все, дозріваючи, плоди гамамелісу з гучним тріском вибухають і викидають горіхи на відстань 10 м від дерева.Іменно це незвичайне властивість і породило стільки містичних легенд і міфів про нього.

У косметиці по догляду за валосів гамамелис оживляє і живить шкіру голови, стимулює кровообіг і тим самим сприяє харчуванню волосяних фолікул. Активує функції клітин коренів волосся, зупиняючи випадання волосся. Гамамеліс має доведеність позитивний ефект при сухості шкіри голови і лупи.

Екстракт цикорію . Таємничі народні додання прославили цикорій в стародавньому слов'янському фольклорі і зробили квітку, яка народжена любов'ю, символом жіночої краси. І цьому є підтвердження. Воістину чаклунськими силами цикорію досі користуються народні цілителі і косметологи, щоб наділити організм здоров'ям, а волосся - магічною привабливістю.

  1. Коріння цикорію на 46% складаються з інуліну. Ця речовина - ідеальний помічник при багатьох захворюваннях шкіри голови.
  2. Гірким присмаком відвар цикорію нагородив интибин. Це дефіцитне речовина в інших рослинах зустрічається рідко, але саме интибин включають до складу багатьох фармакологічних комплексів, розроблених спеціально для боротьби з лупою і себореєю.
  3. Молода зелень рослини рясніє каротином. Його дія випробували на собі ті, хто використовував дорогі професійні шампуні для блиску і бездоганною гладкості волосся. Ніжність шовку здатні забезпечити пасмам саме каротинові склади. Лупа також їм під силу.
  4. Волосяні цибулини не можуть повноцінно розвиватися без рибофлавіну. Потужний стимулятор росту волосяних стрижнів в значній кількості присутній в цикории. Це дозволяє його активно застосовувати в розчинах для ополіскування шевелюри.
  5. Дубильні речовини, що також є у складі рослини, як не дивно, пом'якшують локони, роблячи їх при цьому еластичними і пружними. Це властивість дозволяє створювати укладання, які довго не втрачають форму.
  6. Пантотенова кислота - ворог сивини. З її допомогою в стрижнях виробляється потрібну кількість природного пігменту, що дозволяє довго підтримувати насиченість кольору волосся.
  7. Аскорбінова кислота вірно служить кореневій системі локонів. Завдяки цьому стрижні міцно сидять в своїх «сумочках», і якщо вітаміну С їм вистачає, то випадання відбувається тільки при природному життєвому циклі.
  8. Тіамін відповідальний за нормалізацію жирового балансу. Його підсушують властивості не дозволяють пасмам надмірно жиріти, а сухі - він, навпаки, зволожує. Такий контроль функціонування залоз не дозволяє розвиватися захворювань шкіри.

Екстракт лопуха . Лопух - це лікарська рослина, яке має і інші народні назви: реп'ях, дедовнік або собака. З давніх-давен його широко використовували в косметології і медіціне.Лопух має в своєму складі цінні ефірні масла, які мають протизапальну і заспокійливим ефектом. Тому він відмінно допомагає позбутися від лупи і свербіння шкіри голови.

До складу даної рослини входить речовина інулін. Він надає на волосся вражаючий ефект, додаючи їм гладкості та шовковистості, припиняє перетин кінчиків волосся.

Жирні масла і кислоти допомагають впорається з сухістю шкіри і волосся, повноцінно живлять коріння і кінці.

Також, в складі лопуха є протеїни, дубильні речовини і ситостерин, які також надають самий позитивний ефект на волосся.

Лопух допомагає боротися з такими проблемами, як лупа, дисбаланс жиру шкіри голови (жирна або суха шкіра), випадання і перетин волосся.

Екстракт мальви   дуже корисний в догляді за волоссям. Він пом'якшує, зволожує, підходить для всіх типів волосся, але особливо корисний для тендітних і тонких. 

Масло насіння кунжуту:

  • відмінно очищає волосся від скопилася бруду і ороговілих клітин;
  • бере участь в процесі регенерації клітин, загоюючи рани і створюючи сприятливі умови для зростання всіх типів волосся;
  • блокує вплив ультрафіолетових променів на наше волосся;
  • балансує роботу сальних залоз, що дозволяє боротися з сухістю і тьмяністю вашого волосся;
  • стимулює зростання завдяки фітоестрогенів - рослинному речовині, еквівалентному статевого гормону. Це чудовий замінник гормональних препаратів, що стимулюють ріст волосся.

Масло макадамского горіхів  - чудодійний засіб для догляду за волоссям. Воно допоможе впоратися з лупою, зміцнить волосся, посилить їх зростання, зробить локони м'якими, блискучими і шовковистим. До складу масла макадамії входить - олеїнова кислота (близько 60%), а також інші поліненасичені жирні кислоти, зокрема пальмітолеіновая (більше 18%) і пальмітинова (більше 8%). Кислотний склад цього продукту близький до маслу норки, а також морських ссавців. Завдяки йому, в шкірі голови і волоссі підтримується необхідний рівень вологи. Кислоти захищають локони, живлять їх і зміцнюють.

Масло макадамії містить:

  • селен - захищає і зміцнює волосся, робить їх більш еластичними і стійкими до зовнішніх впливів;
  • цинк - стимулює ріст волосся, вони стають більш густими, міцними і набувають красивий блиск;
  • фосфор - потужний стимулятор обмінних процесів в шкірі голови, що впливає на силу і еластичність волосинок;
  • мідь - відновлює структуру волосся, перешкоджає їх випаданню і появі ранньої сивини;
  • калій - покращує стан тонких, посічених, ламких волосся, зміцнює їх і пом'якшує;
  • кальцій - запобігає випаданню волосся, підсилює їх ріст, робить їх більш міцними;
  • марганець - волосся починає краще рости, відновлюється їх структура;
  • фолієву кислоту - зміцнює волосся, зупиняє їх випадання і стимулює зростання, локони більш пишним і блискучим;
  • вітаміни Е - це основний «постачальник» кисню до коренів; стимулює кровопостачання, живить і зволожує шкіру і волосся;
  • вітамін С - відповідає за нормальний кровообіг і живлення волосяних фолікулів, перешкоджає випаданню волосся;
  • вітамін РР - покращує стан волосяних цибулин, волоски стають набагато міцніше, товщі і об'ємніше, зникає тьмяність і з'являється здоровий блиск;
  • вітаміни групи В - необхідні для кореневої системи: живлять фолікули, покращують обмінні процеси в шкірі, нормалізують жіровиделеніе, заспокоюють чутливу шкіру.

Масло зародків пшениці . Пшениця давно становить основу для харчування більшості народів світу. З неї печуть хліб і варять кашу, а про користь паростків (зародків) пшениці для шкіри і волосся можна говорити нескінченно.

Справа в тому, що в маленьких зернах знаходиться дуже багато макроелементів, вітамінів і амінокислот, які необхідні для краси і здоров'я наших локонів, тому пшениця для волосся? це практично незамінний продукт. Доглянуті й гарні волосся - це ознака здоров'я кожної людини. Багато хто прагне зробити їх густими, довгими і здоровими, оскільки в результаті поганої екології, частого хімічного фарбування, завивок, сушок або інших ушкоджень вони починають ламатися, сіктися і втрачати свій зовнішній вигляд.

Силікони в косметиці для волосся  - досить частий компонент доглядає дії в складі кондиціонера для волосся. Їх додають для додання блиску волоссю, підтримки якості волосся і збереженню косметичного кольору. Він дає видимий ефект відразу після застосування, тому багатьом людям подобається волосся після застосування кондиціонера. Силікони для волосся досить популярний інгредієнт серед виробників через свою безпеку. 

Кондиционирующие добавки в складі кондиціонера для волосся - це досить велика група речовин, які по різному можуть забезпечити доглядає ефект на волоссі. У цю групу можна віднести наступні групи: зволожуючі компоненти, антистатики і плівкоутворювальні речовини.

Залежно від тепа кондиціонера композиція кондиционирующих речовин може сильно відрізнятися. Так як кожен тип кондиціонера має свої особливості, застосування і складу.

Амодіметікон вважається одним з кращих кондиционирующих полімерів, так як забезпечує:

  • глибоке кондиціонування;
  • відновлення структури пошкодженого волосся;
  • підтримання форми волосся;
  • термозахист;
  • збереження кольору;
  • перешкоджає сильному нашаруванню;
  • надає блиск і сяйво волоссю.

Найчастіше даний інгредієнт зустрічається в складах косметики у вигляді мікроемульсій, які забезпечують рівномірне нанесення компонента на поверхню волосся і шкіри.

Так само доведено високу ефективність амодіметікона в змиваються і не змиваються масках і кондиціонерах для фарбованого волосся (бальзами). Присутність його в цих продуктах утримує косметичний колір від вимивання.

Полікватерніум  - це ціла група полімерів (зараз їх зареєстровано близько 100), які широко використовуються в косметиці для забезпечення доглядає ефекту для волосся і шкіри. Це великі полімерні молекули з періодичним позитивним зарядом уздовж молекули. Полікватерніум мають різне походження. Частина полімерів отримують за рахунок хімічного зміни натуральних полімерів, таких як гуарова камедь або целюлоза, але все ж більшість - це повністю синтетичні речовини. Завдяки позитивним зарядів уздовж молекули, даний вид полімерів широко використовується в косметиці для волосся. Так як волосся схильний мати негативний заряд поверхні, який значно посилюється в місці пошкодження волоса, то полікватерніум притягуються до волосся за рахунок статичного тяжіння і кріпляться на поверхні. У них великий розмір молекул, тому вони не схильні проникати всередину волоса. Якщо волосся має сильні пошкодження (під дією блондірующіх препаратів або хімічних завивок), то в ньому утворюються чималі порожнечі для проникнення молекул полікватерніум в волосся. В цьому випадку молекули заповнюють собою порожнечі і тим самим створюють еластичну лікує прокладку в пустотах волосся.

Відгуки (0)

Написати відгук