Скраб-Ексфоліант «Папайя і Маракуйя» для тіла

ТМ "Примафлора"
В наявності


460 грн.
Кількість
Опис

Скраб - це відлущуючий засіб, що застосовується для глибокого очищення шкіри і видалення її відмерлих клітин. Завдяки процедурам пілінгу шкіра розгладжується, прибираються з неї всякого роду шорсткості і нерівності, очищаються пори, вона стає чистою, гладкою і оксамитовою. Регулярне і правильне очищення вашої шкіри є запорукою краси і здоровья.Скраб в основному складається з двох частин - це основа і отшелушивающие частинки (ексфоліанти). За основу взято крем до складу якого введені спеціально підібрані компоненти. Завдяки цьому у нього приємна кремова текстура. Після очищення немає почуття стягнутості і сухості. Шкіра після нього ніжна і зволоження. Роль отшелушивающих частинок виконують насіння маку. Скраб для тіла обов'язково необхідно використовувати, якщо ви хочете:

  • позбутися целюліту;
  • домогтися рівного загару, який збережеться надовго;
  • мати оксамитову, ніжну, красиву шкіру;
  • зберегти молодість.

Іншими словами, користуватися скрабами для тіла необхідно в будь-якому випадку. Причому не треба забувати, що шкіра - найбільший орган людини, тому через шкіру ви також впливаєте на весь власний організм. Коли наносите скраб, робіть це круговими рухами. Так ви ефективно будете позбавлятися як від целюліту, так і від ороговілих частинок шкіри, а також поспособствуете поліпшенню кровообращенія.Частота використання повинна залежати від того, яка у вас шкіра:

  • якщо вона суха, то використовувати скраб найкраще не частіше 1 разу на 10-14 днів;
  • якщо нормальна - то раз на тиждень; а ось жирну шкіру потрібно очищати 2 рази на тиждень, саме рідкісне - раз на п'ять днів.

Також після використання скрабу фахівці рекомендують наносити спеціальні антицелюлітні засоби, які зроблять шкіру більш пружною. Ось мінімальний список корисних властивостей, якими багатий скраб для тіла, до складу якого входять натуральні інгредієнти:

  • виводить токсини;
  • тонізує шкіру і тіло;
  • очищає шкіру від токсинів;
  • позбавляє і очищає шкіру від ороговілих частинок;
  • відкриває пори;
  • нормалізує циркуляцію крові;
  • сприяє оновленню шкіри;
  • збагачує шкіру і тіло киснем.

CARICA PAPAYA SEED OIL (масло насіння папайї) .Удівітельние властивості папайї використовуються в косметології дуже давно. Олія насіння цього плоду багате вітамінами С і А, тому входить до складу багатьох засобів по догляду за шкірою. Його використовують у лікувальній косметиці для стимуляції обміну речовин в клітинах епідермісу. Воно має виражену протизапальну, регенеруючу і заспокійливу дію. Застосовується для догляду за проблемною шкірою, для усунення пігментних плям, мозолів, бородавок. Витяжка з насіння папайї має унікальну властивість - розщеплює білок кератин. Так що з її допомогою прекрасно видаляються відмерлі клітини шкіри, вирівнюється її структура. Тому вона часто є компонентом очищаючих масок і скрабів. Ця процедура оновлює верхній шар шкіри, підвищує її тонус, звужує пори, усуває гіперпігментацію, веснянки, вугри і активізує вироблення колагену.

Passiflora edulis flower extract (екстракт маракуї). Всі цінні речовини, що містяться в плодах, листках і квітках маракуї відмінно працюють на підтримання краси і свіжості нашої шкіри. Користь маракуї активно використовується в косметології. Можливо, ви помічали, що в складі кремів для обличчя і тіла зустрічається так званий екстракт пасифлори. Це ще одна назва маракуї, яке вживається косметологами і медиками. Пассифлора (пасифлора) - це квітка маракуї. Його збирають, переробляють і додають у крему або ж виготовляють на його основі лікарські засоби. Екстракт маракуї містить вітаміни А, В, С, рибофлавін, каротин, фосфор, залізо, кальцій, фолієву кислоту і багато інших речовин. Також маракуйя містить альфа-гидрокислоти, які підвищують пружність шкіри, її тонус і насичують вологою. Їх дія спрямована на зменшення зморшок і відновлення тургору шкіри.

Papaver (Poppy) seeds (насіння маку) - це м'який ексфоліант, який зробить процедуру пілінгу розкішною і тонізуючої. Шкіра полірується завдяки насінню маку тонкого помелу і набуває рівний і сяючий вигляд, будь-які сліди почервонінь або сухості зникають.

Динатрієва сіль лаурілсульфосукцінат - в косметиці використовується, як комплексоутворювач, регулятор рН, пом'якшувач і хелатний агент.

Натрію кокоілізотіонат - м'які поверхнево-активні речовини, які руйнують частинки жиру або бруду, сприяють їх легкому видаленню з поверхні шкіри. Зменшують поверхневий натяг води, покращуючи змочування шкіри.

Бензиловий спирт - це рідкий консервант, з маркуванням Е-1519. У природі він міститься в ефірних маслах гвоздики, жасмину та інших растеній.Данний консервант - один з небагатьох синтетичних, що дозволений для використання в органічній косметиці. Популярний він в косметології, фармацевтиці та парфюмеріі.В косметичних засобах бензиловий спирт служить консервантом і проявляє антисептичні властивості. Як консервант він зменшує мікробну активність, а також бореться з дріжджами, грибками і бактеріями. Ефективний у водних розчинах і в широкому діапазоні pH.

Натрію хлорид - це мало не найдавніший природний абразив, який підвищує пружність шкіри, і вирівнює її колір.

Сорбітол - це кристалічний багатоатомний спирт, виділений з плодів горобини. Утримує вологу, запобігаючи висиханню косметики. Велика частина косметичних препаратів і гігієнічних засобів на основі води містить речовини, які утримують вологу. Вибір цих речовин досить великий, але найбільш часто використовують гліцерин (glycerin), хоча помітну конкуренцію йому складає сорбітол (sorbitol). І той, і інший є натуральними речовинами.

Феноксіетанол використовується як сильний антисептик і гарний антибактеріальний засіб.

Також до складу входять: Parfum (парфюмернаякомпозіція), EDTA Tetrasodium Salf (тетранатріеваясольЕДТА), Aqua (вода).

Відгуки (3)

Написати відгук