Гель для вмивання з маслом персикової кісточки

ТМ "Примафлора"
В наявності


130 грн.
Опис

В основу цього гелю входить масло з найніжнішим назвою "персикове", яке отримують з кісточок персика. Воно поживне, легке по консистенції і набуло великої популярності в косметології та фармацевтиці. Персикове масло містить велику кількість поліненасичених жирних кислот, які просто необхідні для життєдіяльності нашої шкіри. Також унікальний у його складі вітамін В15, який благотворно впливає на молоду і дуже ефективно впливає на шкіру, що в'яне. Окремо можна сказати про вітамін Е, який має антиоксидантні властивості, а також вітамін А (близько 30%), який підтримує цілісність клітин шкіри. Також до його складу входять вітаміни Р (близько 40%), С і практично всі вітаміни групи В. З мінеральних речовин в цьому маслі є калій, кальцій, фосфор і залізо. Персикове масло здатне буквально "оживляти" шкіру - адже воно відразу і живить, і зволожує, і відновлює її. Воно допомагає запобігти зневоднення клітин, згладжує неглибокі зморшки і ефективно підтримує пружність і еластичність будь-якого типу шкіри. Масло персика також ідеально підходить для догляду за шкірою навколо очей, для вій і шкіри губ. При систематичному застосуванні помітно зміцнюються судини шкіри (колір стає рівніше), а також добре очищаються пори шкіри. Суха шкіра стає більш здоровою, а чутлива - більш недосяжною для впливу. Шкіра стає більш підтягнутою, молодий, еластичною і красивою.

Бета-каротин - є потужним антиоксидантом, що забезпечує в організмі переривання ланцюгових вільнорадикальних реакцій. При зовнішньому застосуванні бета-каротин не тільки впливає на обмінні процеси в самій шкірі, але й швидко засвоюється, надаючи сприятливий вплив на організм в цілому. Це його властивість використовується в рецептурах косметичних засобів для запобігання старіння шкіри. Попереджає подразнення, свербіж, прекрасно пом'якшує шкіру, зменшуючи її сухість, сприяє загоєнню тріщин, подряпин, покращує зовнішній вигляд шкіри і її загальний стан.

Гідролізат протеїнів шелка. Натуральний шовк виробляють з ниток коконів тутового шовкопряда. В давнину шовк цінувався дорожче золота, а секрет його виробництва був дорожче життя. І це не дивно, адже шовк за своєю структурою нагадує шкіру людини, не викликає алергії, чудово вбирає вологу і володіє особливою терморегуляцією: в холод зігріває, а в спеку охолоджує тіло. Натуральний шовк майже на 100% складається з волокнистих протеїнів, містить найцінніші амінокислоти. Приголомшливі властивості шовку досить давно використовуються в косметології. І якщо в давні часи прекрасні гейші просто натирали шовком шкіру і волосся, буквально поліруючи їх, то сучасні косметологи використовують хімічно оброблений шовк. У результаті такої обробки отримують найціннішу шовкову пудру, гідролізований шовк, а також протеїни та амінокислоти шовку. Дорогоцінна шовкова пудра використовується не тільки в відновлювальної та лікувальної косметики, але й у складі елітної косметики по догляду за шкірою. Протеїни шовку глибоко зволожують шкіру і перешкоджають втрати вологи; стимулюють регенерацію і оновлення клітин; живлять і пом'якшують шкіру, покращують її колір; захищають шкіру від негативних факторів навколишнього середовища.

Екстракт кори верби. Іва відноситься до заповідних деревам, зазначеним у Біблії. Ще в давні часи ця рослина вважалося особливим, що володіє універсальними цілющими властивостями. Екстракт кори білої верби регулює виділення шкірного жиру і покращує обмінні процеси в шкірі. Завдяки унікальним природним компонентам, що містяться в вербової корі, засоби до складу яких входить цей екстракт добре очищають пори і м'яко, але ефективно відлущують ороговілі клітини. Оскільки цей екстракт є натуральним джерелом саліцилової кислоти, він сприяє вираженій ранозагоювальну і протизапальну дію.

Екстракт квітів соняшника. Усім нам знайомий сонячний квітка є джерелом незамінних вітамінів і амінокислот. Цей екстракт містить у своєму складі вітаміни А, Е, Д, бетаїн, каротин, комплекс поліненасичених жирних кислот (вітамін F), а також мікроелементи: цинк, кальцій, фтор, йод, залізо. Він володіє чудовими зволожуючі, регенеруючі пластифікуючими властивостями (тобто здатністю робити шкіру більш еластичною).

Екстракт м'якоті мандарина. На Сході плід мандарина вважається символом багатства і удачі. Екстракт мандарина застосовують для догляду за шкірою обличчя, він прекрасно звужує пори і добре регулює діяльність сальних залоз, до того ж він відмінно тонізує шкіру. Гелі для догляду за обличчям і тілом з витяжкою з цього фрукта допоможуть не тільки зарядитися бадьорістю і гарним настроєм, але й добре освіжити, вітамінізувати і зволожити шкіру.

Екстракт кісточок граната. Гранат має історію свого застосування майже настільки ж давню, як і саме людство. Вважається, що в гранаті рівно 613 зерен - по числу 613 заповідей Біблії. Гранатове дерево символізує святість і священний обов'язок, квіти - родючість, плід - багатство. В основу благотворного дії екстракту насіння граната на шкіру лежить зволожуючий ефект, а також стимуляція синтезу колагену і наявність великої кількості антиоксидантів.

Відгуки (0)

Написати відгук