Крем для ніг

ТМ "Примафлора"
В наявності


125 грн.
Опис

Дія: забезпечує інтенсивне зволоження навіть дуже сухої шкіри, загоює тріщини і розгладжує шорсткості, знімає втому зі стоп і відчуття важкості в ногах. Рекомендується застосовувати при огрубении і лущення шкіри, тріщинах на п'ятах, наявності сухих мозолів і натоптишів.

У його складі велику кількість натуральних речовин, які миттєво вбираються, пом'якшуючи, зволожуючи і освіжаючи мозолисту і огрубілу шкіру стоп. Ноги найбільше потерпають від сучасного ритму, а для кожної людини, яка веде активний спосіб життя, доглянуті ступні - не тільки запорука здоров'я, але і гарного настрою, впевненості в собі.

Склад / INCI: Persea Americana oil (жирне масло авокадо), Urea (сечовина), Retinyl Palmitate Tocopheryl Acetate Linoleic Acid, Linolenic Acid (вітаміни А, Е, F), MorindaCitrifoliaSymphytumofficinaleSalviaOfficinalisHederahelixHelianthusAnnusHydrolyzedRiceProteinHydrolyzed Silk Protein, Dimethicone (диметикон), ISOPROPYL PALMITATE (ізопропілпальмітат),

Persea Americana oil (жирне масло авокадо) - багате вітамінами, легко поглинається. Дуже добре зволожує суху шкіру і рекомендовано для догляду за її пошкодженими ділянками.

Urea (сечовина) - є натуральним зволожуючим компонентом і відмінним провідником інших біологічно активних речовин. Дефіцит власної сечовини проявляється сухістю шкіри ступень, яка лущиться і тріскається, утворюються мозолі і натоптиші. Wheat germ Oil refined (масло зародків пшениці) - унікальне природне джерело вітаміну Е - вітаміну молодості, а також вітамінів В1, В6, РР, А. Прекрасний засіб для сухої шкіри, а також для загоєння ран і тріщин. Має регенеруючі, антиоксидантними та імуномодулюючими властивостями. Vegetable Oil (олія оливкова (рафінований Баттері) добре усмоктуючись, не забиває пори, що важливо для дихання шкіри, • не викликає алергічних реакцій, • запобігає проникненню в шкіру забруднень, • завдяки вмісту антиоксидантів і вітаміну Е запобігає передчасному старінню шкіри і надає омолоджуючу дію , • має дезінфікуючу і ранозагоювальну дію, що допомагає вирішити проблеми сухий, запаленої і збезводненої шкіри, • знімає біль, у тому числі після спортивних тренувань. З античних часів грецькі атлети розтирали тіло оливковою олією після спортивних змагань.

Retinyl Palmitate Tocopheryl Acetate Linoleic Acid, Linolenic Acid (вітаміни А, Е, F) - ретинол (вітамін А) використовується при атопічних дерматитах, псоріазі, акне, запаленнях. Покращує загоєння ран, тріщин, опіків, обморожень. А також перешкоджає фотостаріння і утворенню пігментації, сприяє злущування старих мертвих клітин з поверхні кожі.Ценним фактором є стимуляція їм вироблення колагену в шкірі. Вітамін F - це ненасичені жирні кислоти - лінолева, ліноленова і арахідонова, об'єднані під одним найменуванням - від англійського «fat», що означає - «жир» .Що стосується впливу вітаміну F на шкіру, то він, завдяки своєму протизапальній дії, загоює рани і виразки, стимулює процеси регенерації і обмін речовин. Тому його також називають вітаміном краси, як і біотин - вітамін Н. При нестачі вітаміну F шкірні покриви страждають: утворюються виразки, а в деяких місцях навіть некрози; порушується пігментація шкіри, так як вироблення меланіну не відповідає нормі. Вітамін Е - (токоферол з лат. Яз. - «Сприяючий до народження»), глибоко проникаючи в шкіру надає зволожуючу дію. Покращує стан сухої, старіючої шкіри і допомагає загоювати рани і тріщини.

Morinda Citrifolia Symphytum officinale Salvia Officinalis Hederahelix Helianthus Annus Hydrolyzed Rice Protein Hydrolyzed Silk Protein- це протизапальний комплекс до складу якого входять екстракти: плодів морінди, кореня живокосту, трави шавлії, листя плюща, квітів соняшника, гідролізат протеїнів рису і гідролізат протеїнів шовку. Екстракт плодів морінди (ін. Назва ноні) містить неймовірну кількість амінокислот (метіонін, аланін, лейцин, ізолейцин, аргінін, лізин, фенілаланін, цистеїн, треонін, гліцин, триптофан, глутамін, валін, тирозин, гістадін, пролін, серин) .Защіщает від шкідливого впливу навколишнього середовища. Надає заспокійливу, зволожуючу і відновлює дію, запобігає роздратування шкіри, що приводить до внутрішніх мікро-набряків. Корінь живокосту, або живокіст, (в перекладі з грецького означає "зростатися", а з латинського "зміцнювати"). Його ефективний вплив на довгостроково незагойні рани пояснюється вмістом в ньому алантоїн. Ця речовина загоює рани - стимулює їх гранулювання і регенерацію клітин .Большой кількість слизових і дубильних речовин, а також кремнієва кислота сприяють загоєнню старих ран. ШАВЛІЇ екстракт має пом'якшувальну дію, а також бактерицидної і антітоксічесской активністю. Знешкоджує і виводить токсини з клітин шкіри. Нормалізує процеси оновлення та відновлення шкірних покривів. Екстракт плюща зволожує шкіру, покращує кровообіг, зменшує набряклість (сприяє виведенню з тканин скопилася в них рідини), надає тонізуючу, антибактеріальну та протизапальну дію. Екстракт квітів соняшника добре зволожує і пом'якшує шкіру. Протеїни рису надають поживне, зволожуючу, пом'якшувальну, заспокійливу дію на шкіру, мають здатність «ремонту» структури пошкоджених тканин, стимулюють в них кровообіг. Протеїни шовку - це біологічно активна речовина, отримане з шовкових волокон методом гідролізу. Його характерною рисою є дуже великий вміст амінокислоти гліцину, саме з цією особливістю пов'язані приголомшливі зволожуючі властивості шовку (завдяки високій здатності шовку зв'язувати воду). Завдяки малому молекулярному вазі, протеїни легко вбираються шкірою, постачаючи її необхідними поживними речовинами, і відновлюють пошкоджені ділянки.

Dimethicone (диметикон) - це масляниста речовина, що не має ні запаху, ні кольору. Воно стійке до впливу ультрафіолетового випромінювання, в ньому не розмножуються бактерії і різні грибки. Надає шкірі м'якість і тривалу бархатистість, так як довго зберігається на поверхні шкіри, запобігає роздратування і почервоніння шкіри, створює захисну плівку, що не порушує дихання шкіри.

ISOPROPYL PALMITATE (ізопропілпальмітат) - це легке косметичне масло з кокоса, використовується для пом'якшення, розгладження шкіри. Допомагає проникненню активних інгредієнтів, робить шкіру еластичною і шовковистою.

Також до його складу входять: Emulgade® SE-PF (емульгейд SEPF), Rheocare® C Plus, Glyceryl stearate (and) Potassium stearate (емульсійний віск), Microcare PM5 (антисептик), Glycerin (гліцерин), Parfum oil (парфумована маслянная композиція ), Triethanolamin (триетаноламін), Aqua (вода).

Відгуки (0)

Написати відгук